Home

Hitteplan RIVM 2022

Infographic Nationaal hitteplan RIVM RIVM

IFix Marketing - Consulting Agency - 2 Photos | Facebook

RIVM activeert hitteplan, (RIVM) het hitteplan van stal gehaald. ANP 24 juni 2020, 10:34. Dit betekent dat de overheid mensen oproept om genoeg te drinken, dunne kleren te dragen,. Gastouderbureau Je Beste Maatje volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het ingestelde hitteplan.. Vanaf 6 augustus 2020 geldt voor het Nationaal Hitteplan in Nederland. Op de website van het KNMI is te zien voor welke delen van het land ook een smog waarschuwing geldt. Het RIVM heeft enkele tips opgesteld voor de kinderopvang om warmte-overlast te beperken, onder andere

RIVM: Hitteplan niet meer actief. Maarten (rubbereend)14-08-2020 13:29print. Vanaf zaterdag 15 augustus 2020 is het Nationaal Hitteplan niet meer actief. Hoewel de extreme hitte dan voorbij is. Houdt voor berichtgeving over het (regionaal) ingaan van het hitteplan de komende dagen de berichtgeving van het RIVM in de gaten. Hier vindt u algemene informatie over maatregelen bij hitte. Let ook op specifieke informatie in relatie tot COVID-19 , onder andere met betrekking tot ventilatie, airconditioning en ventilatoren Daarom activeert het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu vanaf 6 augustus 2020 het Nationaal Hitteplan. Ook geldt er een smogwaarschuwing. Extra opletten kan gezondheidsproblemen door het warme weer beperken Daarom activeert het RIVM vanaf 6 augustus 2020 het Nationaal Hitteplan. Ook geldt er een smogwaarschuwing. Extra opletten kan gezondheidsproblemen door het warme weer beperken. Het Nationaal hitteplan en de smogwaarschuwing gelden voor heel het land. Volgens het KNMI kan het warme weer nog tot na het weekend aanhouden 06-08-2020, 10:56 Het RIVM - Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft vandaag het Nationaal Hitteplan afgekondigd voor heel Nederland. Het hitteplan is in feite een waarschuwing voor hitte en de risico's die dit met zich mee kan brengen

24 jun 2020 • leestijd 1 minuten. Vanwege de hoge temperaturen heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) het hitteplan geactiveerd. De overheid roept mensen op om voldoende te drinken, dunne kleding te dragen, de schaduw op te zoeken en zich goed in te smeren De extreme hitte van de afgelopen week is achter de rug en daarom geldt het Nationaal Hitteplan niet meer. Het protocol was op 6 augustus ingegaan. (RIVM) trekt zaterdag ook 26 december 2020 De Diepte In: WNL Van oud naar nieuw: Maaike Timmerman in gesprek met Hans Klok Het KNMI is het nationale data- en kenniscentrum voor weer, klimaat en seismologie

Het nationaal hitteplan voor de zorg is een feit. Voor instellingen en zorgverleners heeft het RIVM informatie beschikbaar gesteld die speciaal is gericht op beheersing van de binnentemperatuur en aanpassing van de zorg. ma 23 nov 2020. Ouderenpsychiatrie in de praktijk. Toon meer nieuws. Congressen. do 9 sep 2021 Bij warm weer lopen vooral ouderen, chronisch zieken en mensen met overgewicht risico: op ademhalingsproblemen, duizeligheid en jeuk, maar ook op levensbedreigende aandoeningen. Voor zorginstellingen is informatie over naderende extreme hitte erg belangrijk. Daarom stelt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) - met advies van het KNMI - het Nationaal Hitteplan op Nationaal Hitteplan (2015), ministerie van VWS, het RIVM, ActiZ, GGD Nederland en het Nederlandse Rode Kruis. Dit is een geactualiseerde versie van het Hitteplan uit 2007. Dee criteria voor alarmering is nu op vier dagen aanhoudende hitte ingesteld in plaats van op vijf Het RIVM heeft in verband met de warmte het Nationaal Hitteplan geactiveerd en een smogwaarschuwing afgegeven. Vanaf vandaag is de luchtkwaliteit volgens het instituut slecht en dat kan klachten.

Hitteplan en smogwaarschuwing voor de komende dagen

RIVM activeert vanaf 6 augustus 2020 het Nationaal Hitteplan

Mogelijk hittegolf van 9 dagen op komst, RIVM haalt hitteplan van stal Foto: ANP / Jerry Lampe. Vandaag begint een warme, hete periode. Er zijn tropische temperaturen tot ver boven de dertig graden op komst en een hittegolf die zomaar eens lang zou kunnen duren Het Hitteplan is een waarschuwing voor kwetsbare groepen als ouderen, baby's en mensen met een chronische ziekte of overgewicht. Vanwege de corona-uitbraak heeft het RIVM de adviezen deze zomer. RIVM: Nationaal Hitteplan van kracht voor delen van Nederland Het Hitteplan geldt voor de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant en Limburg. Aan de kust is. Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan in werking gesteld. Het KNMI heeft code geel afgegeven voor Drenthe vanwege de aanhoudende hitte. vrijdag 7 augustus 2020, 07:0 Het Nationaal hitteplan is donderdag in het hele land van start gegaan. Dat melden het RIVM en het KNMI. De instanties waarschuwen voor de hitte die de komende dagen wordt verwacht

Nationaal Hitteplan RIVM

 1. Het wordt de komende dagen weer heel warm en daarom haalt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) het Nationaal Hitteplan van stal. Mensen krijgen het advies om onder meer goed te drinken, de schaduw op te zoeken, zich niet te veel in te spannen en naar anderen om te kijken
 2. Nationaal Hitteplan van kracht. Update Omdat het warme weer aanhoudt, heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) maandag het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Het RIVM roept.
 3. Het RIVM activeert vanaf donderdag het Nationaal Hitteplan. Temperaturen kunnen de komende dagen oplopen tot boven de 30 graden. Dit kan gezondheidsrisico'
 4. RIVM vanaf 6 augustus 2020 het Nationaal Hitteplan. Ook geldt er een smogwaarschuwing. Extra opletten kan gezondheidsproblemen door het warme weer beperken. Het Nationaal hitteplan en de smogwaarschuwing gelden voor heel het land. Volgens het KNMI kan het warme weer nog tot na het weekend aanhouden. Maatregelen tegen klachten door heet wee
 5. Het is warm vandaag. En dat blijft de komende dagen zo. Voor veel mensen betekent dat genieten op het strand of terras. Voor anderen is het niet zo fijn en voor groepen kwetsbare mensen brengt het zelfs risico’s met zich mee. Daarom activeert het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu vanaf 24 juni 2020 het hitteplan. Ook de zonkracht is hoog. Daardoor kan de huid snel.

RIVM: Hitteplan en smogwaarschuwing voor de komende dagen. 6 augustus 2020. Facebook. Twitter. Google+. Pinterest. WhatsApp. sun in blue day sky. Het wordt de komende dagen weer heel warm en daarom haalt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) het hitteplan weer van stal Nationaal Hitteplan. Hitte kan voor gezondheidsproblemen zorgen. Vooral bij mensen die in de risicogroep zitten (ouderen, mensen met een chronische ziekte, mensen met overgewicht, dak- en thuislozen). Om iedereen hierover tijdig te informeren, heeft het RIVM in samenwerking met een aantal partners een Nationaal Hitteplan gemaakt Het RIVM heeft in verband met de warmte het Nationaal Hitteplan geactiveerd en een smogwaarschuwing afgegeven. Vanaf vandaag is de luchtkwaliteit volgens het instituut slecht en dat kan klachten veroorzaken bij mensen die er gevoelig voor zijn. Iedereen krijgt het advies goed te drinken, zich niet te veel in te spannen, de schaduw op te zoeken en naar anderen om te kijken Vanwege de hitte heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) het hitteplan van stal gehaald. Dit betekent dat de overheid mensen oproept om genoeg te drinken, dunne kleren te dragen, de schaduw op te zoeken en zich goed in te smeren. Ook moeten mensen elkaar goed in de gaten houden, want de hitte kan gevaarlijk zijn voor 'ouderen, baby's, chronisch zieken, mensen met.

Het RIVM activeert daarom vanaf morgen het hitteplan. Het wordt zweten geblazen de komende dagen. Het kwik stijgt tot ver boven de dertig graden, de zon schijnt de hele dag voluit en de kans op. Het RIVM activeert voor de komende vier dagen het Nationaal Hitteplan voor het grootste deel van Nederland. In zeven provincies in het midden en zuiden van het land moeten mensen met een kwetsbare. RIVM activeert Nationaal Hitteplan // 23/07/2018 Vanwege de komst van aanhoudend warm weer is op maandag 23 juli 2018 het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) roept instanties en burgers op extra zorg en aandacht te besteden aan kwetsbare mensen om gezondheidsproblemen door het warme weer te beperken Het RIVM geeft uitsluitsel: In de winter van 2019/2020 was de influenza-epidemie kort en mild (week 5 tot en met 7 2020). De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte in de afgelopen 5 griepepidemieën (6.443). Nog een keer goed lezen Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) activeert zondag het hitteplan voor het midden, zuiden en oosten van Nederland. Ook heeft het KNMI vanwege de aanhoudende hitte code geel.

Het RIVM heeft vanaf vandaag 24 juni het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de verwachte warmte. Het RIVM roept om extra alert te zijn en aanvullende maatregelen te nemen om gezondheidsproblemen te voorkomen: drink voldoende water, draag beschermende kleding, zoek op tijd de schaduw op, smeer je huid regelmatig in en houd je woning koel door tijdig de zonwering, ventilator of. Het hitteplan is sinds zaterdagochtend niet meer actief. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) kondigde het plan woensdag vanwege de warmte af. Maar het koelt zaterdag af en op de meeste plaatsen is het minder warm

Hitte RIVM

 1. Skipr Redactie 6 augustus 2020, 11:20. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft het Nationaal Hitteplan in werking gesteld. Het RIVM roept instanties en burgers op om extra zorg en aandacht te besteden aan kwetsbare mensen om gezondheidsproblemen door het warme weer te beperken
 2. Het RIVM waarschuwt voor het verkeerd gebruik van ventilatoren, woensdag 24 juni 2020, 10:48 Deel dit artikel: Hitteplan actief in Overijssel, RIVM waarschuwt voor verkeerd gebruik van.
 3. Hitteplan geactiveerd: drink water, smeer goed en let op elkaar Aangemaakt: 24 jun 2020, 10:58 uur. Vanwege de hitte heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) het hitteplan van stal gehaald. Dit betekent dat de overheid mensen oproept om genoeg te drinken, dunne kleren te dragen, de schaduw op te zoeken en zich goed in te.
 4. Het Nationaal Hitteplan is vanaf woensdag 24 juni actief in de provincies Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Dit melden het RIVM en KNMI. Het hitteplan vraagt extra aandacht voor de risico's van hitte, met name voor ouderen, chronisch zieken, jonge kinderen (zuigelingen) en mensen met overgewicht
 5. RIVM trekt hitteplan en smogwaarschuwing in -14 augustus '20 Vanaf zaterdag 15 augustus 2020 is het Nationaal Hitteplan niet meer actief. Hoewel de extreme hitte dan voorbij is, blijft het de komende dagen zomers warm. Het KNMI en het RIVM blijven uiteraard alert op nieuwe periodes van aanhoudende warmte
 6. RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal. Door • Alphens.nl • donderdag 6 augustus 2020 om 09:10. Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan

En ja hoor, het kon niet uitblijven, het RIVM heeft het Hitteplan afgekondigd. Als je de tips leest, want meer is het niet, dan bekruipt je het gevoel dat Overheden de bevolking gelijk stellen met randdebielen: drink voldoende, kleed je luchtig, ga niet in de zon zitten. En nog meer van die open deuren BOMMELERWAARD - Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) stelt vanaf donderdag (6-8) het Nationaal Hitteplan in werking. Er nadert een groot aantal tropische dagen. Ook geldt er een smogwaarschuwing. 'Extra opletten kan gezondheidsproblemen door het warme w.. Hitteplan actief. Bij tropisch warme dagen activeert het RIVM het Hitteplan. Het Hitteplan is een waarschuwing voor hitte en de risico's die dit met zich mee kan brengen. En een oproep om extra op elkaar te letten. > Meer over het Hitteplan Daarom activeert het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu vanaf 6 augustus 2020 het Nationaal Hitteplan. Als dit dreigt te gebeuren, zet het RIVM de smogwaarschuwing om in een smogalarm. Vorig bericht GGD: Cijfers coronavirus in de provincie Groningen. Volgend bericht Dakpannen vallen van gemeentehuis Uithuizen

Het hitteplan druist in tegen sommige coronaregels: zorg

Daarom heeft het RIVM het Nationaal Hitteplan 2020 sinds vanochtend aangekondigd! Daarvoor hebben ze het onderstaande filmpje gemaakt. GGD Zeeland adviseert om goed op jezelf en andere te letten Daarom activeert het RIVM met ingang van maandag 23 juli 2018 het Nationaal Hitteplan. Daarmee roept het RIVM op extra goed te zorgen voor kwetsbare mensen, zoals ouderen, chronisch zieken, mensen met overgewicht en mensen in verzorgingshuizen. Extra alertheid kan gezondheidsproblemen door het warme weer beperken Vandaag, woensdag 24 juni 2020, is de eerste warme dag en is het Nationaal Hitteplan van het RIVM in werking gezet. Het KNMI heeft code geel afgegeven Het is warm vandaag. En dat blijft de komende dagen zo. Voor veel mensen betekent dat genieten op het strand of terras. Voor anderen is het niet zo fijn en voor groepen kwetsbare mensen brengt het zelfs risico's met zich mee. Daarom activeert het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu vanaf 23 juni 2019 het hitteplan voor het midden, zuiden en oosten van Nederland. Ook de.

Nationaal Hitteplan vanaf 6 augustus actief in heel

RIVM activeert hitteplan, dit keer met nieuwe regels

 1. Daarom activeert het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu vanaf 24 juni 2020 het hitteplan. Ook de zonkracht is hoog. Daardoor kan de huid snel verbranden. Extra opletten kan gezondheidsproblemen door het warme weer beperken. Het hitteplan geldt voor onder andere de provincie Zuid-Holland
 2. Adresgegevens: Torplaan 4, 1785 BA Den Helder Tel.: 0223-684609 E-mail: nieuws@regionoordkop.nl KvK: 75674017 Uw lokale streekomroep Regio Noordkop is een samenwerking tussen LOS Den Helder en RTV Noordkop
 3. Over het hitteplan. Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu besluit samen met het KNMI of het hitteplan geactiveerd wordt. De kans op aanhoudend warm weer, met maximumtemperaturen boven de 27 graden speelt hierin een belangrijke rol

Hitteplan - Je Beste Maatj

RIVM: Hitteplan niet meer actief / Nieuws FOK

Hitteplan - Verens

KNMI - De verwachte hitte van 2020 in een opwarmend klimaat

06-11-2020 Gebruik stookalert stemt RIVM tevreden; 01-10-2020 Maak voorrang op vaccinatie mogelijk bij verhoogd gezondheidsrisico' 15-09-2020 RIVM waarschuwt voor kans op smog door ozon in grote delen Nederland; 21-08-2020 Warmtestuwing bij een baby: levensgevaarlijk, maar te voorkomen; 14-08-2020 RIVM trekt hitteplan en smogwaarschuwing i UDDEL - Het RIVM heeft donderdag het hitteplan geactiveerd. Het Nationaal hitteplan geldt voor het hele land. Volgens het KNMI kan het warme weer nog tot na het weekend aanhouden. Maatregelen tegen klachten door heet weer: Drink voldoende; Draag dunne kleding die bescherming biedt tegen verbranding door de zon; Zoek de schaduw op; Smeer de [ Het Nationaal Hitteplan is in lijn met de adviezen van de internationale werkgroep van de Global Heat Health Information Network. Versiebeheer. 21-08-2020: Om het eerdere advies te verhelderen is de tekst aangepast. 28-07-2020: Dit advies is aangepast naar aanleiding van nieuwe vragen van VWS Het Nationaal Hitteplan is een waarschuwingssysteem om via de regionale contacten (o.a. GGD en Rode Kruis) extra aandacht te vragen voor de risico's van warm weer (met de nadruk op de risicogroepen). Wanneer het KNMI een periode met aanhoudende hitte ziet aankomen, neemt het contact op met het RIVM

Claudia fileert het nationaal hitteplan van het RIVM tijdens de oudejaarsconference 2016 Het Nationaal Hitteplan is van kracht. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) roept mensen op om extra goed te zorgen voor kwetsbare mensen, zoals ouderen, chronisch zieken, mensen met overgewicht en mensen in verzorgingshuizen Het hitteplan is een waarschuwing voor de hitte en de mogelijke risico's die het met zich meebrengt. Het RIVM roept dan ook op om wat extra op elkaar te letten. 'Vooral voor groepen kwetsbare mensen, zoals ouderen, baby's, hele jonge kinderen, chronisch zieken, mensen met overgewicht, mensen in verzorgingshuizen en mensen in een sociaal isolement brengt hitte gezondheidsrisico's met zich mee. Vanaf vandaag is het hitteplan geactiveerd voor de provincies Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Overijssel en Drenthe. KNMI heeft code geel afgekondigd voor deze provincies. Het RIVM waarschuwt deze regio's voor enkele dagen hitte en roept op extra aandacht te besteden aan groepen kwetsbare mensen om gezondheidsproblemen zoveel mogelijk te beperken. Dit meldt RIVM

Vanaf 6 augustus hitteplan en smogwaarschuwing RIVM

 1. Home / RIVM activeert hitteplan . Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft het hitteplan geactiveerd. Dit is een waarschuwing voor de risico's van de warmte. Ook geldt er een smogwaarschuwing. Lees hier het bericht van het RIVM. Datum: 10 augustus 2020
 2. Het hitteplan gaat in bij aanhoudend warm weer, met maximumtemperaturen boven de 27 graden. Om die reden zouden mensen lichamelijke inspanningen in de middag moeten beperken, aldus het RIVM
 3. Het RIVM laat het hitteplan ingaan bij aanhoudend warm weer, met maximumtemperaturen boven de 27 graden. Volgens het instituut zouden mensen lichamelijke inspanningen in de middag moeten beperken

Daarom activeert het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) het Nationaal Hitteplan. Met het hitteplan roept het RIVM op om extra goed te zorgen voor kwetsbare mensen in onze omgeving. Aanhoudend warm weer brengt gezondheidsrisico's met zich mee voor kwetsbare groepen mensen zoals ouderen, mensen in verzorgingshuizen, chronisch zieken en mensen met overgewicht Het RIVM activeert daarom vanaf morgen het hitteplan. Het hitteplan dient als bescherming voor kwetsbare groepen mensen, voor wie het warme weer risico's met zich meebrengt. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om ouderen, baby's, chronisch zieken, mensen met overgewicht, bewoners van verzorgingshuizen en mensen in een sociaal isolement Door de komst van aanhoudend warm weer is maandag het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) roept mensen op extra goed te zorgen voor kwetsbare. Het hitteplan van het RIVM wordt in werking gesteld zodra voor tenminste vier achtereenvolgende dagen een maximumtemperatuur boven de 27 graden ©2005-2020 Transport Online Alle rechten.

Hitteplan en smogwaarschuwing - Longfonds

(Novum) - Het nationaal hitteplan is niet meer van kracht. De komende dagen gaat de temperatuur omlaag waardoor de maatregelen niet meer nodig zijn. Dat heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vrijdag gemeld. Het hitteplan was een week actief. Vorige week donderdag trad het in. Het was gisteren al warm, maar vandaag wordt het nog een stukje warmer en de komende dagen blijft dat zo. Daarom is in Nederland vanaf vandaag het hitteplan van kracht in zeven van de twaalf provincies, waaronder dus in Overijssel. Dat blijft de komende dagen van kracht. Het RIVM waarschuwt voor het verkeerd gebruik van ventilatoren, door onjuist gebruik kan het coronavirus worden verspreid Mogelijk halen we deze woensdag al 30 graden in onze regio. Ook de komende dagen blijft het zonnig en heet met temperaturen rond of net boven 30 graden. Het RIVM heeft daarom het hitteplan voor.

Nationaal Hitteplan afgekondigd Gemeente Bee

DEN HAAG (ANP) - Het gezondheidsinstituut RIVM heeft zondag het 'hitteplan' afgekondigd voor grote delen van Nederland. Het gaat om de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht. Hitteplan actief. Daarom activeert het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) vanaf 23 juli 2019 het hitteplan voor heel Nederland. Ook de zonkracht is hoog. Daardoor kan de huid snel verbanden. Extra opletten kan gezondheidsproblemen door het warme weer beperken. Het hitteplan geldt voor heel Nederland Daarom activeert het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu vanaf 6 augustus 2020 het Nationaal Hitteplan. Ook geldt er een smogwaarschuwing. Extra opletten kan gezondheidsproblemen door het warme weer beperken. Het Nationaal hitteplan en de smogwaarschuwing gelden voor heel het land Nu gaan we over naar de metingen in 2020. Het is volgens het RIVM tot eind februari één van de drie mildste griepperiodes geweest van de laatste 25 jaar. Alleen tussen week 5 en 7 was de score van het RIVM rond de 70 patienten bij de huisarts per 100.000. In week 8 daalde het onder de epidemie-grens van 58 Nationaal hitteplan. Volgens de voorspellingen van het KNMI loopt de temperatuur de komende dagen op tot rond de 30 graden. Ook 's nachts wordt niet veel kouder dan een graad of 20. Het RIVM laat het hitteplan ingaan bij aanhoudend warm weer, met maximumtemperaturen boven de 27 graden. In de middag weinig inspannin

Hitteplan RIVM geactiveerd vanwege tropische temperaturen

ZEELAND - Vanaf donderdag activeert het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu het Nationaal Hitteplan. Ook geldt er een smogwaarschuwing. Extra opletten kan gezondheidsproblemen door het warme weer beperken rivm activeert nationaal hitteplan. 23 juli 2018. Volgens de voorspellingen lopen de temperaturen deze dagen op tot rond de dertig graden. Ook in de avonduren blijft het warm. Het RIVM laat weten dat mensen lichamelijke inspanning rond de middag tot het minimum moeten beperken Maar het RIVM stelt dat het hitteplan meer dan tien jaar geleden is ingevoerd naar aanleiding van het hoge aantal doden onder ouderen in voorgaande jaren. Een grote groep kwetsbare ouderen, zoals chronisch zieken en 85-plussers, heeft volgens het instituut wel degelijk extra aandacht nodig tijdens extreme hitte

Extreme hitte achter de rug: hitteplan geldt niet mee

DEN HAAG - Het Nationaal Hitteplan van gezondheidsinstituut RIVM kan weer terug de la in nu het minder warm is. Het hitteplan, dat vorige week donderdag inging bij de tweede hittegolf deze zomer. RIVM activeert hitteplan. Geplaatst op: 19 juni 2017. Het RIVM activeert voor de komende vier dagen het Nationaal Hitteplan voor het grootste deel van Nederland. In zeven provincies in het midden en zuiden van het land moeten mensen met een kwetsbare gezondheid alert zijn

Aantal vastgestelde COVID-19 zieken stijgt met 811 naar 5560Drukke dagen voor van Wijngaardenbad in HasseltGrote zoekactie na melding van vermiste zwemmer bij Burgh
 • Zwarte ballonnen.
 • Output t test SPSS.
 • Photoshop action resize.
 • Snooker wedstrijden 2019.
 • Marco Borsato nooit meer een morgen chords.
 • Weer Miami december.
 • Google Pay Netherlands.
 • Spier Drenthe winkels.
 • Andy Warhol Marilyn Monroe information.
 • Paus Augustinus.
 • Melkveebedrijf te koop Brabant.
 • Wijnvat 500 liter.
 • Lymfoplasmacellulaire ontsteking hond.
 • Honden TV programma.
 • Maanzaadgebak recept.
 • Nikon fe Marktplaats.
 • Handelsonderneming afkorting.
 • Kruising Boxer golden retriever.
 • Amoudara winkels.
 • Hoe werkt een rechtszaak.
 • Dropbox dash.
 • Maybelline mascara geel.
 • Panna cotta ananas.
 • Usain Bolt world record.
 • F toetsen gebruiken zonder Fn.
 • Sokken brede kuiten.
 • Gelukkig nieuwjaar Duits.
 • Reverso check french grammar.
 • BASE contact.
 • Camera beveiliging buiten.
 • Verlaten dorpen Pyreneeën.
 • Candy Print Factory.
 • Complete outfit kopen Heren.
 • Calamine schudsel.
 • Hooikoorts herfst.
 • Sokken brede kuiten.
 • Encaustic Art Webshop.
 • Gember water afvallen.
 • Pasfoto Uden.
 • Enumeratie gedicht.
 • TUI Curaçao All Inclusive.